Lo mervärde sj

10% rabatt på resor med SJ – LO Mervärde

Beskrivning & villkor; Om SJ. Under 2023 får du som är medlem i ett LO-förbund 10 % rabatt på tågresor med SJs dagtåg i 1 och 2 klass när du bokar i …

SJ-arkiv – LO Mervärde

LO Mervärde är ett samarbete mellan LO-förbunden, tillsammans cirka 1,4 miljoner medlemmar, där vi gemensamt förhandlar fram rabatter, förmåner och erbjudanden.

Medlemserbjudanden – IF Metall

På sajten LO Mervärde kan du enkelt leta bland alla förmåner som IF Metall-kortet ger dig. Ditt medlemskort hittar du genom att logga in på medlemssidorna.

Ditt medlemskort, IF Metall-kortet, är laddat med förmåner. Ta del av rabatter på resor, kläder, tjänster och mycket annat.

IF Metall Sydvästra Skåne – Facebook

Som medlem har du via LO Mervärde 15% rabatt på alla resor med SJ:s dagtåg. Erbjudandet gäller både resor i 1 klass och 2 klass. De röda priserna som visas …

A4 SJ-annons LO-20 procent_2220428.indd – PRO Mervärde

A4 SJ-annons LO-20 procent_2220428.indd

Du som är medlem i ett LO-förbund erbjuds 20% rabatt på SJs dagtåg. Reser du i 1 klass eller 2 klass Lugn på snabbtågen ingår alltid kaffe eller te och reser du …

Seko-kortet – Sekos förbund

27 jan. 2022 — LO Mervärde är ett förmånsprogram där du får bra erbjudanden och rabatter tack vare ditt medlemskap i Seko. LO Mervärde har egen hemsida.

Medlemsrabatt på SJ dagtåg – Volvoklubben –

Medlemsrabatt på SJ dagtåg – Volvoklubben

17 juni 2019 — Från och med den 1 juni till och med den 31 augusti 2019 har du som medlem 50 % i 1 klass med SJ dagtåg under sommaren via LO Mervärde.

Medlemsförmåner – Kommunal

Medlemsförmåner | Kommunal

Erbjudanden och rabatter från LO mervärde. Ditt medlemskap ger dig rabatter och erbjudanden på allt från resor, friskvård och hemelektronik till upplevelser …

Bara som medlem – här samlar vi en lång rad förmåner som är kopplade till ditt medlemskap i Kommunal.

Exklusiva medlemsförmåner för Musikerförbundets …

Exklusiva medlemsförmåner för Musikerförbundets medlemmar hos LO-mervärde | Musikerförbundet

3 juni 2019 — LO-mervärde sparar inga personuppgifter men kan genom länken se att … ett LO-förbund till exempel 50% rabatt på 1a klass med SJ:s dagtåg.

Keywords: lo mervärde sj