Väderprognoser för Holmsund och Hörnefors – SMHI ger dig aktuell information!

Att ha tillgång till pålitliga väderprognoser är viktigt för att kunna planera utomhusaktiviteter och göra dagliga beslut. SMHI (Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut) är en välkänd och pålitlig källa för väderprognoser i Sverige. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på väderprognoserna för Holmsund och Hörnefors som tillhandahålls av SMHI.

Väderprognoser för Holmsund

Holmsund är en vacker ort belägen vid kusten i Västerbotten. SMHI ger detaljerade väderprognoser för Holmsund, inklusive temperatur, vindförhållanden, nederbörd och soltimmar. Genom att konsultera SMHI:s väderprognos kan du få en uppfattning om hur vädret kommer att vara under de kommande dagarna och göra dina planer därefter.

Temperatur:SMHI ger information om den förväntade maximala och minimala temperaturen för Holmsund. Detta gör det lättare att planera klädsel och veta om man behöver ta med en jacka eller inte.

 • Vädret idag: Maximal temperatur: 15 °C, Minimal temperatur: 8 °C
 • Vädret imorgon: Maximal temperatur: 17 °C, Minimal temperatur: 9 °C
 • Vädret de kommande 5 dagarna: Se tabellen nedan
Datum Maximal temperatur Minimal temperatur
1 juni 18 °C 10 °C
2 juni 19 °C 12 °C
3 juni 20 °C 9 °C
4 juni 16 °C 8 °C
5 juni 15 °C 7 °C

Vindförhållanden:SMHI ger också information om vindstyrkan och vindriktningen för Holmsund. Detta kan vara till hjälp för dem som planerar att vara vid havet eller utöva vattensporter.

 1. Vindstyrka idag: Svaga vindar från nordost
 2. Vindstyrka imorgon: Svaga vindar från sydost
 3. Vindstyrka de kommande 5 dagarna: Se tabellen nedan
Datum Vindstyrka Vindriktning
1 juni Svaga vindar Sydvästlig riktning
2 juni Måttliga vindar Västlig riktning
3 juni Svaga vindar Sydlig riktning
4 juni Starka vindar Sydvästlig riktning
5 juni Svaga vindar Nordvästlig riktning

Nederbörd:SMHI ger också information om förväntad nederbörd i form av regn eller snö. Detta är särskilt användbart för dem som planerar utomhusaktiviteter eller resor.

 • Nederbörd idag: Ingen nederbörd förväntas
 • Nederbörd imorgon: 5 mm regn förväntas
 • Nederbörd de kommande 5 dagarna: Se tabellen nedan
Datum Nederbörd
1 juni Ingen nederbörd
2 juni Ingen nederbörd
3 juni 2 mm regn
4 juni 1 mm regn
5 juni 3 mm regn

Väderprognoser för Hörnefors

Hörnefors är en annan vacker ort belägen i Västerbotten. Precis som för Holmsund, ger SMHI detaljerade väderprognoser för Hörnefors inklusive temperatur, vindförhållanden, nederbörd och soltimmar.

Temperatur:Här är några exempel på väderprognoser för Hörnefors:

 • Vädret idag: Maximal temperatur: 17 °C, Minimal temperatur: 10 °C
 • Vädret imorgon: Maximal temperatur: 20 °C, Minimal temperatur: 13 °C

Vindförhållanden:Här är några exempel på vindförhållandena i Hörnefors:

 • Vindstyrka idag: Måttliga vindar från öst
 • Vindstyrka imorgon: Svaga vindar från syd

Nederbörd:Här är några exempel på nederbörden i Hörnefors:

 • Nederbörd idag: 2 mm regn förväntas
 • Nederbörd imorgon: Ingen nederbörd förväntas

Som du kan se är SMHI:s väderprognoser för både Holmsund och Hörnefors tillförlitliga och ger dig all den information du behöver för att planera dina aktiviteter och göra dina dagliga beslut. Ha en bra dag!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är vädret i Holmsund just nu?

För att få reda på det aktuella vädret i Holmsund kan du besöka SMHI:s hemsida. För att hålla dig uppdaterad om vädret i Holmsund rekommenderas det att besöka SMHI:s hemsida regelbundet.

Hur var väderprognosen för Holmsund igår?

För att ta reda på väderprognosen för Holmsund igår kan du besöka SMHI:s hemsida. Det är alltid bra att kolla väderprognosen för föregående dag för att få en uppfattning om hur vädret var.

Vilken temperatur kan man förvänta sig i Hörnefors imorgon?

För att få reda på den förväntade temperaturen i Hörnefors imorgon, rekommenderas det att besöka SMHI:s hemsida. Genom att kolla temperaturen i förväg kan man planera sin dag bättre.

Hur är vädret i Holmsund generellt sett?

För att få en generell överblick över vädret i Holmsund, kan du besöka SMHI:s hemsida och titta på historiska klimatdata. Genom att känna till det generella vädret i Holmsund kan man planera olika aktiviteter bättre.

Hur lång är dagens soluppgång i Hörnefors?

För att ta reda på längden på dagens soluppgång i Hörnefors, kan du besöka SMHI:s hemsida. Det kan vara intressant att veta hur länge solen är uppe under dagen för olika aktiviteter eller planering.

Vilka är de genomsnittliga nederbördsmängderna i Holmsund under året?

För att ta reda på de genomsnittliga nederbördsmängderna i Holmsund under året kan du besöka SMHI:s hemsida och titta på historiska klimatdata. Genom att känna till de genomsnittliga nederbördsmängderna kan man planera verksamheter som är beroende av vädret, som jordbruk eller turism.

Hur kan jag få varningar om oväder i Holmsund?

För att få varningar om oväder i Holmsund kan du registrera dig för SMS-specifika varningar på SMHI:s hemsida. Att få varningar om oväder är viktigt för att kunna agera i säkerhet och minimera eventuella skador.

Vilka är de normala temperaturerna för Holmsund i januari?

För att ta reda på de normala temperaturerna i Holmsund under januari kan du besöka SMHI:s hemsida och titta på historiska klimatdata. Genom att veta de normala temperaturerna kan man avgöra vilken typ av klädsel som är lämplig för en vistelse utomhus.

Vilken är den soligaste månaden i Hörnefors?

För att ta reda på vilken månad som är soligast i Hörnefors kan du besöka SMHI:s hemsida och titta på historiska klimatdata. Om man vill maximera soltimmar för utomhusaktiviteter kan det vara bra att veta vilken månad som har flest soltimmar.

Vilka är de förväntade vindstyrkorna för Holmsund idag?

För att ta reda på de förväntade vindstyrkorna för Holmsund idag kan du besöka SMHI:s hemsida. Vid hård vind kan det vara bra att veta de förväntade vindstyrkorna för att kunna vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder.

Artiklen Väderprognoser för Holmsund och Hörnefors – SMHI ger dig aktuell information! har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 10 anmeldelser