Ta hem vinterbadet med Isbad Delux från Polax

Vinterbad är en helt unik upplevelse som för med sig en lång rad goda fördelar. I Norden har kallbad utövats i århundraden och dess uppfriskande sätt att knyta an till naturen gör de kalla dopparna till en populär vintertradition. Är du också sugen på ett vinterbad, men bor du långt från havet? Då kan du enkelt ta hem den kyliga rysningen med Isbad Deluxe från Polax.

Isbad Deluxe ger dig lugn och avkoppling

Det är en väldigt speciell känsla att hoppa in i den blåa vågen, men med ett isbad hemma behöver du inte gå till havet. Här kan du uppleva de många fördelarna med vinterbad hemma i din egen trädgård. När du implementerar djupvattenbad i din rutin, finns det en god chans att du kommer att uppleva en förbättring av ditt fysiska och psykiska välbefinnande.

Med ett Isbad Deluxe från Polax ger du dig själv den lugn och avkoppling du förtjänar. Vinterbad i Isbad Deluxe kan bland annat bidra till en bättre och djupare nattsömn, förbättring av ditt humör och ökad mental klarhet tack vare frisättningen av endorfiner och dopamin som ökar din känsla av välbefinnande.

Du är garanterad premiumkvalitet

När du väljer Isbad Deluxe gör du en långsiktig investering. Isbad Deluxe kombinerar slitstark CE-märkt nylon som är ett förstklassigt material och Cold-Form som är ett isolerande lager. Tillsammans håller de vattentemperaturen nere så att den alltid är på den temperatur man önskar. Dessutom är Isbad Deluxe utrustad med en större volym än Polax Isbad Original, samt ytterligare tillbehör i form av ett robust termolås och en termometer.

Du behöver inte plocka bort isbadet efter användning. Genom att helt enkelt använda skyddsöverdraget kan du lämna det ute i alla slags väder året runt. Tack vare material av högsta kvalitet kommer du att njuta av ditt isbad i många år framöver. Se mer på polax.se och njut av vinterbad hemma i din egen trädgård.

Börja långsamt

Kallbad kräver tillvänjning, därför är det viktigt att börja långsamt. Kroppen behöver vänja sig vid kylan i en temperatur som känns väldigt kall men som ändå är säker att vara i. En tumregel är att välja en temperatur som känns riktigt kall men som får dig att tänka ”Det här är utmanande, men jag vill stanna i vattnet”. För de flesta är det en temperatur på 10–15 grader. På så sätt kan du njuta av Isbad Deluxe på ett säkert sätt.